Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte igen



Det

kryper

illrar

sväller

spänner

värker

klumpar




försvinner ej





Aj!





Bort!


FÖRSVINN!!





Vill gråta
få bort






kraften dalar



Försvinner


Faller ihop

Ålar fram

till trygghetens säng

bort från känslorna

reser upp

skakig

darrig



rädd




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 10:21



Bookmark and Share


  Dessie 35
den berör mig mycket djupt
2008-03-29

  Louise. J
Man bara\' sveps med i dina texter.
Du är väldigt duktig.
2008-03-28

  Rejja~
igenkänningsfaktor-
enorm...

Och just titeln..!
tack
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena