Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan hit...



från klarhet

till klarhet

vägen leder

genom dimma

över berg

och under jord

asfalt och gräs

mossa och sten

jord och damm

grus och lera

och till slut står man här

med ett fånigt leende på läpparna

och undrar

för sig själv

och kanske frågar den bredvid

vart är vi på väg?

är vi framme snart?

och

varför började jag ens gå?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 17:56



Bookmark and Share


    Nattviol
jadu.. en bra fråga
varför?
men nöjer vi oss med
svaren vi eventuellt får..?
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen