Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik...



Gråter mig till sömns inatt igen,
kalla kriget är inte slut.
Vår kärlek har blivit politik,
hur vi hamnat kan ingen av oss svara på.

Kompromiss, du vägrar.
Offra sig, jag vägrar.

Gråter mig till sömn inatt igen.
Jag vägrar, jag vägrar göra vår kärlek
till politik...




Fri vers av Lene
Läst 523 gånger
Publicerad 2008-03-24 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet