Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som sårar...

Om ord hade nävar,
hade dina slagit hårdast.
Om ord hade knivar
hade jag blött till döds.

Dina ord brukade
krama mig,
de brukade vara varma,
härliga och mjuka.
Jag förälskade mig en gång
för längesen i dig,
med hjälp av dina ord,
du använde de som en sång
så underbart att höra.

Idag använde du dina ord som en kniv
som ristar ord som gör ont i mitt hjärta....




Fri vers av Lene
Läst 871 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-24 22:20



Bookmark and Share


  devilsangel
Smärtsamt...men skriver som nedanstående...att när man känner sig sviken kan ord bli hårda och sårande, ett sätt för att lindra...
2008-03-29

    Wrickedgame
Känner igen känslan. Mycket vackert, men sorgligt, skrivet.
2008-03-29

  lodjuret/seglare VIP
igenkänningsfaktor tolv
av tio möjliga

när ens förväntningar inte slår in brukar den som upplever sig sviken skjuta pilar för att att hjärtat skall rikeligen blöda

texten får fyra påskblomster
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet