Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd

Min saknad för dig

föder rädsla,

 

rädlsa,

att inte få hålla min armar

runt din smala midja

 

att inte få

känna din sträva tunga

mot min

 

 

rädsla,

att inte få

se solens strålar

bryta så vackert

emot den spegelblanka ytan

i ditt dricksglas 

 

 

 

 

men mest av allt

är jag rädd

för att aldrig få se ditt vackra leende

skina upp min dag

igen 




Fri vers av Patrick K
Läst 522 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-24 22:36



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Helt enkelt underbart skrivet!
Kram Yvonne
2008-04-03

    Lindizz
oj blev lite fel där, ska vara finner Inte ord att skriva, väldigt vackert skrivet av dig.
2008-04-01

    Lindizz
väldigt vackert, finner ord att skriva. Mycket bra.
2008-04-01

  ia VIP
rädslan ligger ofta i när man är som mest sårbar, att känna för någon och att öppna sig, gör också vägen öppen för rädslan att mista det..

innerliga och nära ord

ger tankar
2008-04-01

  prinscess VIP
mycket vackert
2008-03-26

    Pivvi
du publicerade denna texten i precis samma stund som jag behövde läsa den då det speglar mitt liv precis just nu. Det är vad som gör poesi och denna sidan så oerhört älskvärd, TACK!
2008-03-25

  albertina
Så fint så fint=)
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K