Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom och bortom

Inom och bortom

Kärlekens naivitet

 

Ligger drömmar

Och förhoppningar

 

Att allt nu är verklighet

Och att den ökande pulsen

Av fingrars beröring

 

Inte saktar




Fri vers av aberatio
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-24 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio