Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fucking poetry



mönster klär ingen klär någon klär mig men jag klär ingen
i smaken
jag är ränder linjer cirklar utan slut
avslut
till slut
är jag
de ensamma röda läpparna färgade av vinet av vinet färgad röd
är jag
men glömd
med längtan
och med ett raseri i svalget sväljer obehaget
döljer skammen sväljer
smaken efter anklagelsen
var jag den där; se här
jag är jag är jag är
ingen
ingen
alls




Övriga genrer av Smultris
Läst 1457 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2008-03-25 00:09



Bookmark and Share


  thyme
gillar när man leker med orden sådär. så himla snyggt skrivet.
2008-05-24

  Claes Eliasson
Härligt flyt i dina ord, känns Spokenword aktigt.
Gillar hur du vänder och vrider på meningarna!
Applåd!
2008-05-18

    L.I.E
Raffig början men med enkla och nervkittlande ord.

Ord reflekterar, de definerar inte

Du är den enda som definerar dig själv.

// L.I.E
2008-03-27

  Maria Zena Viklund
gillar denna!
2008-03-27

  Per Teofilusson
jag ser en vit gardin fladdra
2008-03-25

  sorgsen
Texten rinner bra längsmed tungan
Men personligen (som alltid, den lilla divan) så tycker jag det blev lite dumt när \"röd\" hamnade en rad ner.
Jag ser nu är det inte var meningen så jag kan ju lika gärna vara tyst.


Orden är träffande och obehagliga. Budskapet är fint men skitsnack
2008-03-25

  mayhem and order
Å vilket flow, man kastas, välter och hamnar på benen tills det är slut och då vill man ändå ha mer.:-)
2008-03-25

  arie
att den griper tag i mig är helt uppenbart och jag kan inte heller värja mig, utan faller in i dikten och det känns så rätt, så rätt att mynna ut i en i en form av intighet, där finner jag dikten, dig och mig själv, det känns så rätt/ tack
2008-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Den här böljar fram som ett hav i storm.
2008-03-25

  Rejja~
den här ville jag skrivit..
vildvin Y stannade upp
i livet
i köket
när jag läste den
tagen..

(och du sänds en kram från oss båda ;D)
2008-03-25

  Shininkagemusha
Så snyggt, både form och känsla.
2008-03-25

  Ola Rydberg
Ja med ett ledsamt men samtidigt
aggressivt flyt
stark
2008-03-25

  D.H.Bay
grymt aggresivt flyt
2008-03-25

  aberatio
Snyggt gjord dikt. Skickligt skrivet!

Bilden passar utmärkt :)
2008-03-25

  Sanningsägaren VIP
gillar denna
härligt flow i den
med upprepningarna
nice!
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris