Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar min älskling och jag saknar min vän, men när vi inte vet vart vi har varandra så saknar j


jag har tappat bort mig själv
i meningslösa bråk och i att
ständigt bli missförstådd
jag är för svår för mitt eget bästa
och ibland undrar jag om jag är
mer än trubbel och besvär

jag tänker på dig för mycket
ena stunden hatar jag dig
och i andra vill jag dyrka dig
men hur det än är
så vill jag ha dig nära
och jag undrar om du hör min
längtan genom atmosfären

alla kysser varandra på tv
det är som en jättelik orgie
med alla världens människor
utom du och jag och ska jag
vara ärlig skulle jag slåss
för dina läppar -

men dö för att bara ha dig här
med dina armar runt mig och
ditt flåsande mot min nacke
mina tårar fastlimmade i din tröja
och känslan av att vi har varandra
fastän avståndet alltid kommer att
finnas där som en vägg mellan oss

jag vill riva den
jag vill avverka alla lögner
och bygga ett fort runt oss av sanning
men hur ska jag finna modet att säga
alla vackra ord jag någonsin kan tänkas
fånga mellan mina läppar och få dig att
förstå hur det pirrar i mig när du rör vid
mig och hur jag går runt och ler för mig
själv när jag tänker på dina blickar
eller rodnar när jag tänker längre
och hur jag dränker mig själv i världens
alla hav när jag saknar dig och hur
himlen faller ner och kväver mig när
du talar om andra flickor och
att jag inte skulle kunna lämna dig ens
om jag ville och att jag kan se oss
tillsammans om tjugo år, som vänner
eller som mer och

när jag säger det
(om jag säger det)
så kommer du vara tyst
och jag kommer se på det tomma
likgiltiga i din blick och det vardagliga
i din röst att vad jag just sa
det som vänt uppochner på min tillvaro
inte betydde ett dugg för dig

men jag önskar ändå att du var här
höll min hand och kramade min hals
och ljög lika bra som du brukar
övertygade mig lika lätt med orden




allt kommer att bli bra






Fri vers av vetlandaslyna
Läst 660 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-25 00:09



Bookmark and Share


  korpfjäder
Vill bara pipa att det blir bra.. men inser, att det enda som är bra i det här är din text som kommer att fortsätta att vara bra oavsett vad som händer med den där galningen som inte älskar dig.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna