Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan från mina drömmar

 

Mmm...ge mig bara Dig

så jag kan ta Dig när jag vill

Ligg där i min säng

så kan min lust kanske bli still

 

Låt mig utnyttja dig på alla vis

och suga musten ur din kropp

men inbilla dig inte

att jag slutar när du ropar stopp

 

Nä jag håller på tills jag är mätt

och Dig kan jag ju binda i så fall

Du får se det som en gåva

att du lindrar min hetta, lustens kall




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 1386 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-03-25 02:00



Bookmark and Share


  kärleks ängel
sensuell vacker!
2009-10-15

    Nattviol
hon är het, kvinnan..
*bränner mig på texten*
supersköönt skaldat
så ska de tas.. *S*
2008-03-25

    Ken Cassel
Bravisimo!

Du får gärna ta mig tillfånga
men du behöver väl inte knyta repet
så hårt
är du snäll?!

Kram : ))
2008-03-25

  aol
så härligt galet skönt bravo
2008-03-25

  livsdans
Wow...din härliga galning :-)...som inspirerar!
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du