Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se det som ett formexperiment, det är för mig. Jag brukar ofta tänka mina dikter i takt och på sista tiden har det blivit mycket rimmande. Det här är ett försök att bryta båda. Bland annat.


Stirrar, blickar bort

Sitter och tittar
Stirrar
Blickar mot ett fönster
Ute är det mörkt
Där går lite folk
Några människor på stan
Jag stirrar som ett fån
Registrerar inte någonting

Tankarna är inte här
Dom bor någon annanstans
Dom finns en annan stad
Det skulle lika gärna kunna vara ett annat land
Det är samma princip
Det är alldeles för långt

Sluta stirra
Sluta tänka
Sluta sluta sluta rikta
Allting dit och kom tillbaka hit




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 670 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-25 08:37



Bookmark and Share


  aol
gillas känner igen stirrandet
2008-09-15

  Annmargreta
Du har lyckats få till en mycket
fin och intressant text.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson