Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas vi kan bli ett igen.. :)


Saknad glädje

Långt in i våra hjärtan
finns Vi kvar
även fast vi tagit farväl förr

Jag känner att sorgen dras bort
att saknaden försvinner

Den enda som kan dra ut den sista stickan är du
Du kan få oss att bli ett igen

skriver ditt och mitt namn på pappret
och hoppas att bläcket smälter in i våra hjärtan...




Fri vers av Mikaela
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-25 09:32



Bookmark and Share


  Jamal Jazgi
skriver ditt och mitt namn på pappret
och hoppas att bläcket smälter in i våra hjärtan...

dem här två radarna e underbara
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela