Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till alla som varit med mig på resan,utan er hade det här inte varit möjligt...


Ro och stilla

Efter 18 år i missbruk

är jag äntligen på väg mot verkligheten

Verkligheten må vara sjuk

men aldrig så sjuk som missbruks-mentaliteten


Fast i begärets grepp

gick jag över lik för att få som jag ville

Brände skepp på skepp

preparerad med kemikalier och en och annan promille


Så sant som det är sagt

och det håller jag fast vid ihärdigt

Återfallens sista kort är lagt

jag har utan tvivel knarkat färdigt...


Ett liv som började så illa

får så ett värdigt slut

En själ får ro och stilla

dag för dag, minut för minut...





Tack vare dig Jesus...




Fri vers av Kalle.O
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-25 17:52



Bookmark and Share


  Thirre
Grattis och applåd till ditt nya sunda liv!
2008-03-25

  Robert Brandt
fint skrivet
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O