Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På min stjärnlösa himmels fönster

 

tecknar du

vackra mönster

som en reflektion

i

månljuset

gungar du min värld

 

får mig att minnas

får mig att glömma

 

prövar mig

omdvetet

tänjer mina gränser

mina rädslor

 

jag faller stilla

låter mig

beröras

medvetet

närvarande

och du leker mig

lugn 

 

välbehag

 

njuter varje andetag

 

ler

 

du lockar fram mitt

tydligaste

jag

 

du låter tiden

vara

hjärtat talar varsamt

 

vill se alla dina

färger

skiftningar

en äkta nyans

avskalad och

vacker

närvaro

och när du väcker mig

vaknar jag

glad

 

men sårbar

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 715 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-03-25 19:27



Bookmark and Share


  aol
så vackert berörande, verkligen,
2010-11-03

  Anya VIP
Mycket vackert och berörande.
2010-08-29

    ej medlem längre
livsvacker dikt som fick mig att le.
2009-12-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Underabara ord som smeker min själ..ack för det,vännen!!/B
2008-03-27

  Fånga dagen
Bravo vackertv vackert
2008-03-27

  * Ammi *
underbart vacker poesi ..
applåd
2008-03-27

    ....
lovely!!!
2008-03-27

  ~~*MariamAurore*~~
väldigt ,väldigt vackert
skrivet, jag älskar titeln

kram
2008-03-27

  Elaine.S VIP
Trevande, sökande, tagande, givande, allt ryms i orden
2008-03-25

  Ronny Berk
känner diktarjagets njutningar och lockelser ; någon närvarande \"nu\" som skymtar intresseväcker...fin poesi...ja...
2008-03-25

  prinscess VIP
mycket vackert
2008-03-25

  Leif Furstedt
Att andas gör man inte i ett andetag som rymmer mycket. Vackert.
2008-03-25

  mayhem and order
Vackert, ömt och ja för att älska och älskas måste även sårbarheten få finnas. Du beskriver det ofattbart bra.
2008-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen om Jesus, Han som var, som är och som förblir.
Han som är Alfa & Omega, Begynnelsen och Änden.

Fantastiskt beskriven här av allas vår Backsippan!
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter