Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på skyhöga berg vill jag ge dig allt

på skyhöga berg vill jag ge dig allt
uppe bland molnen vill jag söka tröst
i tidens slut vill jag leva
i din famn vill jag krossa tiden, förinta förgängligheten

inget kan lura mig nu

i outforskade land vill jag vidga mina vyer med dig
i din kärlek vill jag finna kraft
i de mörkaste havens hemligheter vill jag finna djupet
djupet i din bottenlöshet

våga inte dra mig härifrån

i fallet mot marken dämpar molnen
ensam på flykten vinner kärleken
nära botten för du mig upp
jag älskar dig!







Övriga genrer av ettjag
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag