Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur lång tid tar det att torka tårar utan salt?


socialt freak...

Aldrig varit så social som nu.
Aldrig varit så uppbokad i min agenda.
Jag flyger! Springer! Rusar!
Hela tiden Överallt.
Förhindrar och dövar minuter, timmar, dagar och månader.
Av tomhet.
Aldrig ensam.
Men för alltid ensam.
Alltid.
Sen du försvann.




Övriga genrer av Fia-Lotta
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 23:09



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ja där ser man hur det kan bli.
2008-03-25

  Bjarne Nordbö
Ja där ser man hur det kan bli.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta