Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Individo

Givet ett cyklopöga
Hårt spänt med en rem omöjlig att se
Härdat av skit
Innesluter tårar

Simmandes i grumligt vatten




Fri vers av zapatista
Läst 566 gånger
Publicerad 2005-06-12 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zapatista