Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbön

 

Jag ber bara om

en sak - låt min dag få bli

bättre än igår




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-26 08:44



Bookmark and Share


    Scribble
Oh, säg en bön för mig också, kan behövas!
tack!/S
2008-03-26

  Bibbi VIP
I den bönen står jag med för Din räkning!
Kram.
Bibbi
2008-03-26

  Gunilla VIP
Tar till mig bönen!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP