Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske






Jag kanske inte riktigt har förstått

det här med hur man ska leva sitt liv

hitta en själsfrände

bli gift

få barn



och köpa sig en volvo.





Blir ofta förälskad

hittar aldrig hem


aldrig rätt

bara tragisk




Sökandet

tar upp hela mitt allt


ibland






Kanske ska jag bara stänga av











Fri vers av Lättsam
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-17 16:13



Bookmark and Share


  Bortklemad
Fina rader! tänkvärt!

applåd såklart!
2008-04-17

  camillala
underbar
bokmärke!
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lättsam
Lättsam