Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnsligt men sant

 

 

jag skulle simma en morgon

i en blänkande tjärn

kläderna var fastsydda i huden

och jag blundade

vattnet omfamnade mig

sög mig ner

mot bottenslammets rike

så fanns jag inte mer

 

 




Fri vers av illvette
Läst 325 gånger
Publicerad 2008-03-26 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette