Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömd är inte ratad

 

Bortglömd är inte

lika med ratad utom

för den som drabbas




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-26 10:51



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Mycket bra.
Den som är ratad kan ofta inte heller förstå orsakerna
som kan ligga bakom.
Den som \"glömmer\" kan också vara utan kraft...
De sårar ändå.
2008-03-27

  Michaela Dutius
Suveränt funnet
2008-03-27

  Gunwale VIP
Mycket träffande!
2008-03-26

  * Ammi *
alldeles sant..
2008-03-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det, för den,
som drabbas, kännas,
Du får orden, i en lik-
som, att brännas...
Skickligt skrivet!
2008-03-26

  Gunilla VIP
Sant!
Finurligt om en alltför
vanlig företeelse!
2008-03-26

  Carola Zettergren
Tänkvärda ord!
så kan det vara!!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP