Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är!

Jag var bitter och tvär

hade ingen karaktär

höll ingen kär

fyllde bara egna begär

förpestade min atmosfär

var bara till besvär

levde i ständig misär

 

men..,

 

jag lever, jag lär

 

jag Är!




Fri vers av Kalle.O
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-26 15:04



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Det var visst någon annan som presenterade sig med de orden!!=)
2008-08-09

    Bizarrpoeten
Lysande!!!!
2008-04-11

    Martina Östlin
De två sista raderna säger det mesta!
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O