Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dig, du betyder obeskrivligt mycket för mig <3


Så som jag behöver dig

Din närvaro, alltid så lugn och betryggande,
som en klippa jag kan vila mot
när jag inte orkar kämpa mot stormen längre

Utan dig vore jag ingenting
Utan dig hade jag inte orkat
Utan dig hade jag dött

Att du finns här för mig när jag behöver dig som mest,
att du alltid försöker oavsett vad,
att du aldrig ger upp,
jag älskar dig för det

Jag älskar dig för den du är,
så lämna mig aldrig,
för vem ska i så fall lysa upp mörkret
med sin trygga och lugna närvaro
och säga att allt kommer att bli bra igen?




Fri vers av Lightningbolt
Läst 608 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-26 15:19



Bookmark and Share


  albertina
Fina rader. Som berör.
Att älska någon är så underbart och känslan utav det kan man leva på så länge.
Men det får inte bli ett måste du är inte kärleken fin så som den ska vara=)
Tack för dessa rader
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Lightningbolt
Lightningbolt