Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag såg en hel flock tofsvipor glatt svingande trots snön, då log hela jag..... och när blåsipporna stod och lyste blått med snökristaller som granne....


Det var inte jag

Plötsligt såg jag att

det inte var jag själv som

såg till att jag log




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-26 18:16



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Våren målar ett leende i naturen- så även på människans läppar!
2008-03-27

  Michaela Dutius
Härlig iakttagelse vackert och väl formulerad- du log- det var det stora,,
2008-03-27

  Håkan Tendell
Ja, man blundar allt för ofta för det som skulle kunna få en att le.
2008-03-26

  katt.inc
I bland blir man förvånad och glatt överaskad som du beskriver så fint.
2008-03-26

    Scribble
nej, det var den soliga dagen och jag önskar
dig många fler! Kram, /S
2008-03-26

  Gunwale VIP
Åh, vad härligt! Visst är det skönt när man plötsligt märker att ett leende har tagit sig hela vägen till ens ansikte!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP