Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga

Ta min
hand
den finns
där
för

dig
känslan
glöder
darrar

sprakar
i sin
begynnelse
varma

läppar
frestar
armars
värme

förmedlar
en
darrande kaskad
av orangeröda

energier
ser du
känner du
vill du?
26/3-08




Fri vers av Solgladje
Läst 365 gånger
Publicerad 2008-03-26 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje