Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan solen har gått upp imorgon



innan solen har gått upp imorgon
kommer jag ha lämnat
bädden jämte dig
i mörkret kysser jag lätt
din panna
och kramar din hand

och när jag ser
hur du i sömnen lägger armen
om kudden som forfarande skulle vara varm
kommer nog tveksamheten återvända

men när jag kastar in nyckeln
i brevinkastet
vet jag att gjort rätt

för,

hur jag än försöker
kan detta rastlösa hjärta aldrig tillhöra dig




Fri vers av Simmerskan
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 21:09



Bookmark and Share


  aol
starka rader om känslor blev så berörd
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan