Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt regnet skölja över mig



låt vinden viska mig
sången jag vaggades till som barn,
den som lät stormarna i mitt inre bedarra

låt dem påminna mig
stoltheten jag bär, låt det
bli mitt lugn

nu när jag hissar mina gyllene segel
och glider mot aldrig sedda mörka vatten




Fri vers av Simmerskan
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 21:09



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Fantastisk, underbar och du vet, ännu bättre nu, glänser tamigfan i havet.
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan