Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla som vet hur det är att vara Bipolär känner nog igen sig!


Bipolär...

Djup sorg

stark lycka

tårar

skratt

tårar

världens stora

kontraster...

komplex så säg?!

Men så är det att vara

Bipolär

UPP som en SOL

NER som en PANNKAKA...

Hissnande så säg??????




Fri vers av NågonAnnans
Läst 665 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-26 23:01



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Japp exakt!!! ett evigt snurrande
i livets berg och dalbana..bra poetat!!!
2008-03-30

  mjuk
Detta känner jag igen MYCKET!!!! Tummen upp:))
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans