Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag går över torg, egentligen


fågelpojke.



när fåglarna griper tag
i mina handleder
drar bort mig från min grusväg
skrapar upp sår under mina fötter låter
dagen aldrig komma låter tiden
aldrig gå

när det är försent men ändå
alldeles för tidigt
med dina händer under tröjan
med dina fingrar runt min midja
med dig i mig

jag slumrar i dimma dina
ögon som aldrig är riktigt klara som
aldrig vill släppa in mig helt
blickar som inte riktigt vågar när
du viker undan

dina ögonfransar som fjädrar
mot mina kinder

jag tänker att du är så liten, så liten
att jag kan lägga dig i mina händer spara dig i en ask vara större
fast du är längre och jag
trampar dig på tårna trampar upp vägar glömmer knyta skosnören snubblar på leenden trillar in
i dig
vill bara känna dina läppar vill bara
ha dina händer här
vill känna dina fingrar under
tröjan

som fjädrar
och fåglarna drar bort mig





Fri vers av som du
Läst 505 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-26 23:53



Bookmark and Share


    blomster knopp
Skit bra, vad mer kan jag säga!
Du ska vara stolt över ditt verk!
2008-06-03

  Tove Meyer VIP
du har ett alldeles eget och speciellt språk. gillar tempot och hela texten flyter på helt fantastiskt!
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

som du