Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 mars 2008


Cirkel utan slut

Minnen på repris
upphakade ord
om och om igen

Viktsiffror lyser
som röda hånande ögon
om och om igen

Tablett efter tablett
bedövar känslor
om och om igen

Det börjar om
en cirkel utan slut

Om
och
om
igen




Fri vers av AngelOfDarkness
Läst 553 gånger
Publicerad 2008-03-27 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelOfDarkness