Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan i att få ett kärleksbrev

 

Mitt bland all reklam fann jag ett brev
det stod mitt namn där
TILL MIG!
Jag slängde ner reklamen på golvet
fingrade på kuvertet med stora ögon
Hjärtat slog vilt i bröstet och handsvetten rann
Hur öppnar man nu då?
Det var så länge sen jag fick brev...
På något sätt lyckades jag få upp brevet
Jag slickade mig om läpparna
kände att jag var alldeles torr i munnen
tog ett djupt andetag
lutade mig tillbaka och läste
Jag sög i mig alla orden rad efter rad
sög i mig varje ord varje stavelse
Efter sista ordet blundade jag en stund
lät brevet falla ner i mitt knä.
Jag kände mig alldeles överväldigad...
någon hade tagit av sin tid och givit till mig!
Bestämde mig för att genast skriva tillbaka
I en rasande fart plockade jag fram papper och penna
satte mig vid bordet...sträckte på mig och harklade
Varför jag harklade vet jag inte...men det kändes bra
Så började jag mitt brev
Kära Kronofogden...tack för ditt fina brev...




Övriga genrer av Spider
Läst 551 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-27 13:50



Bookmark and Share


  glittertindra
kärleksbrev är ju riktigt gulliga, men inte från kronofogden... känner hur det vrider om i magen här... uschianemej... så du skriver...
2008-03-31

  Carin
haha, underbar slut!
2008-03-30

  Elaine.S VIP
TILL DIG SPIDER (vill på förhand säga att det inte är ett kärleksbrev *S*)


*Skrattar* åt eländet........men...hade ju tänkt skriva att det finns inget finare än ett handskrivet brev.......men din slutkläm planterade ett skratt som sagt.......
2008-03-29

    Red
:) Mycket rolig! *S*
2008-03-28

  Carola Zettergren
Suveränt bra poetat!
med hög igenkänningsfaktor
läser jag denna lycka i att
få ett brev!!!!!
2008-03-27

  Blomster
Om man blir så glad över ett brev från fogden så får man inte många brev...Snyggt ordat dock! ;)
2008-03-27

  Lyckohäxan Enediel
*skrattar gott*
Okej...jag ska skriva ett papperbrev åt dig nån dag då!
Om det nu var det som var det dolda budskapet här ;)
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider