Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gräva för djupt...



Jag erkänner...

jag är blind
... ser ingenting

och döv
... hör ingenting

men det
... gör ingenting

... vad vet jag?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-27 20:52



Bookmark and Share


  opheliavampira
ibland känns det som att det vore enklare att vara blind döv och stum...absolut, men samtidigt skulle man nog missa en och annan livserfarenhet...vad vet jag...
Gillar din text, det VET jag
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen