Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hatar att jag skriver den här förklaringen eftersom att jag inte tycker att poesi ska förklaras utan ska uppfattas individuellt... tur att jag inte ska förklara vad den handlar om... jag ville bara påminna er alla om att jag inte alltid skriver om mig


En dag

Jag minns

när jag var liten

Jag såg månen ute på himelen

bara fönstret skiljde oss åt

Jag såg hur gubben log mot mig

som om han sa \"fan du, en dag...\"

det skulle vara bara jag och han

vi mot världen

vi mot dig

vi mot oss själva


Jag kommer ihåg

hur jag grät

när gubben sa att han hatade mig,

vad jag hade blivit,

den jag hade valt att följa


jag önskar

att det inte är för sent

att det fortfarande kan vara bara vi två


en dag ska jag segla till månen

fan va beigt det blev





Fri vers av FoNz0
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-29 23:14



Bookmark and Share


  sazza
Bra text, jag tycker verkligen om språket du använder. Lite skumt slut..det där med beige men annars skitbra.
2008-05-26

  dopehat
Riktigt bra :D Ja vafan mer kan jag säga...?
2008-03-29

  julia björk
vacker text och otroligt bra avslut
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

FoNz0