Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns

minns,

när jag är borta finns
jag ändå här
i gräset ni vandra på,
i den kalla vinden,
och i vårens första fågeldrill

sörj inte tiden vi aldrig fick, glöm inte
de skimrande dagar vi fått uppleva




Fri vers av Simmerskan
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 23:31



Bookmark and Share


  aol
strålande vacker poesi bokmärkes
2008-03-28

    eva m h
\"Glöm inte de skimrande dagar vi fått uppleva\". Vackert!
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan