Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En häxa på krigsstigen!

 

Ödmjukheten klär hon av sig

och klär sig med en stor kniv

Nu säljer de hus i helvetet

varenda hjärncell skapar kiv

 

Med argsinnet i sin blick

hon löper gatan eldigt fram

Ilskan pumpar i alla vener

hon brinner för jössenam!

 

Någonstans finns en syndabock

och den ska häxan nu hitta

hon ska ge av all sin kraft

han får allt utom hennes fitta

 

Då ser hon för sin inre syn

hur han står ensam som ett spån

det här kommer gå så enkelt

får man verkligen döda ett fån?


Ilskan gör sig påmind igen

så häxan marcherar framåt raskt

med klapprande fotsteg i mörkret

hon skyndar i sin egna takt

 

Att fläka och flå är hennes passion

och ilskan som är nu väckt

får hennes önskan att vakna

från sin långvariga vintertäckt

 

Där...där står den dumme jäveln

och fattar inte att döden kommer nu

med ett brett flin på sina läppar

denna häxa vill sluta hans liv nu

 

Med armen högt och kniven i hand

hon närmar sig med en tyst blick

nu ska den jäveln flås på platsen

och ingen nåd den lilla saten fick

 

Slamsorna ryker och landar överallt

blodet flödar och rinner sakta bort

Nu är den dumme jäveln död minsann

och ack va hans trista liv blev kort

 

Så bränn aldrig en häxa vad du än gör

för då kan jag lova...att du ditt liv förstör

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 718 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-03-28 00:23



Bookmark and Share


  Simmerskan
Nu har jag läst alla dina häxalster och dem är trollbindande med härliga rim och stora portioner med humor! Härligt, det är precis sådan här jag vill läsa! \"vanlig häxporr\" var absolut skönast av allihop!
2008-06-16

  J A Nicander
Det är en häxa med hämndbegär det minsann. Den mannen har tillfogat henne lidande och kval. Skönt att man är på hennes goda sida då :-)
2008-04-04

  häxanmara
Herre guuud vilken tex....:)

*kram*
2008-03-29

  aol
nä men herre gud jag rycktes bara med bravo jag är förtrollad
2008-03-28

  Håkan Tendell
Det här var en actionspäckad och tänkvärd text. Mycket bra!
2008-03-28

  livsdans
Wow...självrespekt säger jag bara! Dom sista två raderna innehåller hur mycket som helst!
2008-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Hoppla...
Du som verkar så fredlig och vänlig.
Någon måste ha gjort dig \"skikkelig sint\", som man säger i Norge.
2008-03-28

  Icca
Hahahaha! Fan så jävla gött!
2008-03-28

  LassO
Whitch is the victom.... ;=) (med reservation på stavning)
2008-03-28

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
bockar djupt för dessa visdomsord och tar till mig denna sagoklenod,

Ingen häxa jag då vill bränna, inför mitt eget liv, hon må vill hämna.
2008-03-28

  Spider
Haha! Åh helvete! Hoppas det inte är mig du är ute efter nu??
Funderar som fan men tror att jag har varit en hygglig brorsa va?

För säkerhets skull då...du är bäst syster yster!
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du