Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Fri Haiku" meddelar att kvinnor är välkomna att sända in bidrag till nästa nummer av nättidningen.


Beroendeframkallande - fri senryu

Fångad av Haiku
formen som ger allt -
eller ingenting




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 557 gånger
Publicerad 2008-03-28 08:56

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rachel Roth
allt eller inget
skarpt om haiku
2008-03-28

  Björn Nilsson VIP
Hur kan \"Fri Haiku\" kolla att det inte är en karlslok i förklädnad som skickar in bidrag?

Man i förklädnad

\"Fri Haiku\" lurad med list

Lömsker karl mjugg-ler


De kanske ändå kan göra ett specialnummer och kalla det \"Fru Haiku\"?
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP