Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossa

ikea
snabbkassor
människor överallt
stannar inte upp
far mellan
"örjan tandborsten"
och
"tio ljus för endast nioochnittio"
fötter värker
fast hjärtat mer
vill
att al-Qaida
ska slå
ner sina
klor
i taket
få barn
att falla
rasande
tak att
krossa
människor
drömmar
liv

krossa
liv

vill

panik
att
trycka
bort
känslor
som
klöser
i
bröstkorg.




Fri vers av Det negativa rummet
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det negativa rummet