Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det verkar bara vara en sådan dag.


Jag slår upp ögonen

Jag slår upp ögonen,
Ännu en sen morgon.

På marken lyser snön vit
Och det finns saker
Jag måste göra.

Men just idag,
Orkar jag inte,
Bryr jag mig inte.

Jag slår upp ögonen,
Ser allt omkring mig,
Men just idag,
Spelar det ingen roll.

Solstrålar som trippar in genom fönstret,
Sånt som,
Brukar göra mig glad.

Men just idag,
Är det molnigt.




Fri vers av Kaylie
Läst 377 gånger
Publicerad 2008-03-28 14:15



Bookmark and Share


    ~maria~
denna dag har varit precis densamma som du beskrev i dikten...fint fångat i ord
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie