Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lungorna

bara ett
lätt
andetag
en suck nästan
och en stöt
genom kroppen
axlarna
halsen
lungorna som
snubblar
de hittar inte vägen
lyckas inte leda
luften hem
bara en lätt
utandning
och så är lungorna
uppe på
fötter igen
redo att ramla igen
ramla hela vägen hem




Fri vers av Människa
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-28 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar ditt målande men ändå enkla språk. vackert
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa