Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens bön till Min älskade skyddsängel


Ikväll behöver jag lite extra uppmärksamhet


Kan du hålla om mig med båda dina  änglavingar
för jag känner  mig så ensam och frusen


Kan du ta hjälp av dina vänner i änglakören
och sjunga riktigt vackert och länge
så jag slipper höra min egen inre hesa röst


Kan din mjuka, värmande änglahand smeka min panna
stryka bort alla veck orsakade av bekymmer


Kan din andedräkt blåsa in lite extra luft i mitt bröst
så ångesten försvinner och andningen blir lättare


Kan du sedan  läsa sagan för mig om
Solfolket som kommer från Gryningens land


Om dina änglavänner ser att någon
annan Jordemänniska behöver samma tröst
kan du väl skicka någon till dem som har behov

Amen




Fri vers av Nic
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-06-12 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic