Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös




Men varje gång hon sjunger för mig

något svart oformligt
långt ner i djupet
skriker tillbaka


Hon ryggar tillbaka

går.




© Anders Bek, 16/4 2004







Fri vers av Anders Bek
Läst 774 gånger
Publicerad 2004-04-16 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek