Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironi

Jag vill bränna dig till sten

Jag vill bränna dig till aska

För svart och grått
är allt jag fått

Jag vill dig över ansiktet daska

Hjälp! Försvinn! Jag till jobbet blir sen...




Fri vers av Spir@
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-28 19:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant jobbat med rimorden den texten...känns som en morgontidig stressfylld upplevelse diktarjaget framvisar...
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@