Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns bara i aska kvar...

Jag på den stora, gröna kullen står
med långt, ljust, utsläppt hår.
Jag står här och ser huset brinna,
men jag kunde inte springa.

Förlåt mamma!
Förlåt pappa!
Jag kunde inte springa därifrån.

Jag borde ringt brandkår och polis,
men jag hade ju inga bevis.
Bevis på vadå? Jag vet ej.
Men hur kunde det hjälpa mig?

Jag såg det brinna...
Jag orkar inte leva mer,
jag vill bara brinna ner.

Jag tänkte inget jag bara log.
ÅT VAD?! Jag vet ej.

Jag har bestämt mig,
jag vill ligga ner och dö.

Jag gick mot huset stort,
jag la mig ner... Nej, jag kunde inte göra det...

Men för sent.. Jag finns bara i aska kvar...




Prosa (Novell) av Ellin
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-28 21:03



Bookmark and Share


  Yaffs
Det är en fin text!!! :P
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ellin