Det känns som helt nyss
allt var möjligt ingen tid var för kort
då......... medan min älskade ännu levde

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns som helt nyss
allt var möjligt ingen tid var för kort
då......... medan min älskade ännu levde




Med livet framför sig

 

Vi hade ju allt
vad behövde vi mer
när vi fick vara tillsammans

i kärlek

Livets
vardag var
en fest som
aldrig tog slut

tills den gjorde det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-28 21:24



Bookmark and Share


    Martina Östlin
Så fint! Så sorgligt! Hela diktens utformning är vacker och slutet är mitt i prick.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP