Det finns nog bara ett sätt som fungerar för mig.....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns nog bara ett sätt som fungerar för mig.....




Tills det går över

Smärta kan vara

outhärdlig och gör ont

tills det går över




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-28 21:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har det varit för mig i några dagar så jag tar till mig det här.
Applåd!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP