Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cassandra är född


Du lilla Du: Del 3


När klockan slog 13,17
såg du dagens ljus för första gången

En liten flicka med kloka ögon
med små händer o långa fingrar

49 cm lång och 3230 gram tung

Du promenerade på våra nerver ett tag
visade tydligt din vilja

Men nu är du här lilla Cassandra

Och du är så Välkommen!

Vi älskar dig!

Din mormor









Övriga genrer av Yvonne Vigstrand
Läst 569 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-28 22:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Grattis kramar till en vacker liten själ..kram
2008-04-08

  Patrick K
mycket vackert, fullt av kärlek i vartenda ord
2008-04-03

  Bodil Sandberg VIP
Åååå så sööööööt..Grattis än en gång..och krama Cassandra från mig!!!!
2008-03-31

  prinscess VIP
grattis
ja barn är en vacker gåva
2008-03-30

  Ronny Berk
en så kärleksfull beskrivning med vackert kompletterande bild!
trevligt få ta del av...ja!
2008-03-29

  Lejonhjärtas poesi
Vilken guldklimp som kommit till världen och fattas bara med en sådan mormor, hurra, hurra!
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand