Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3313 läsningar på mina texter

stackars er....

 

vad har ni fått för världsbild egentligen?

 

läs lite av de andra oxå

 

för er egen skull!




Fri vers av Casca
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-28 22:50



Bookmark and Share


  Laijza
ärru poppulääääääär?:-)
grattis.
2008-04-10

  madigan
Jodå...denna var min första läsning här!!! :)
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Casca