Vi hade ett favoritprogram, min älskade och jag. Lördagar med Lasse Bengtsson har räddat en stund av mina ensamma helger....... " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi hade ett favoritprogram, min älskade och jag. Lördagar med Lasse Bengtsson har räddat en stund av mina ensamma helger....... 


Med Sverige i tiden - jag älskar dig Lasse

Ett
land
som vårt

kylan kryper
in
under
skinnet

uteliggarna
blir fler
och
fler

liksom
de
rika blir
rikare

ökar
fattigdomen
hos
andra

barn kan
bli
utan
bostad

Med Sverige I Tiden
säger
kungen

hoppet om
vårt land
är
Lasse Bengtsson

ingen kan
intervjua
som
han

ingen har
sådan värme
som
han

och när hans
ögon
lyser blir jag
glad

Lasse Lasse
aj lavv jo




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-29 11:04



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Lasse Bengtsson är en otrolig programledare, håller med dig till fullo!
2008-03-30

  jardan
Instämmer, lördagsmornarna med honom känns goá.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP