Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråskala


Färgerna försvann med dig,

De små gröna löven på träden
Solen som inte längre skiner,
inte lika starkt som innan

Vart jag än vänder och vrider mig
är allting som på en gråskala

En enda lång väntan

En lång väntan, på det som en gång fanns hos mig.


Jag saknar dig älskling.




Övriga genrer av Mal
Läst 507 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-29 14:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ajajaj hjärtats smärta
fruktansvärt bra poetat!!!
2008-04-03

  aol
så härlig kärleksfullpoesi
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar