Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ända sedan min älskade och jag träffades har vi haft en High Chaparal-växt av släktet Euphorbia. Det har gått över två år sedan min älskades kropp tog slut.
Växten har överlevt ända tills nu.



Ny jord

 

kanske
behandlade
jag
dig inte

varsamt
nog
när du
behövde det

eller
också
var din
tid

ute
nu och
du står där
så ledsenvissen
och om du inte har
gett upp ännu så kanske du
piggnar till när jag har planterat

om

dig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-29 14:26



Bookmark and Share


  katt.inc
Ledsenvissen, så fint ord, ömt på något sätt, jag tror din blomma klarar sig.
2008-03-29

    Scribble
Ulla, var inte ledsen, High Chaparall klarar sig
säkert! Titta i google, high chaparall växt, massor
med tips, gå att klippa av, men torka snittet,
ingen vatten ett par dagar, tar sticklingar sätt i
sandblandat jord och sen lycka till! Kram/S
2008-03-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar om livet som på ett underbart sätt förs vidare i olika former...Livsbejakande dikt!/B
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP