Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bär våra drömda fäder

 

  

Vi bär våra drömda fäder

som bilder av allt som var gott

vi bygger förborgade städer

kring livet och allt det vi fått

Men ingenting får vi som stannar

i döden vi alla förbannar

 

En dröm om ett liv utan murar

förblir just en dröm utan liv

när kärleken fängslas i burar

och blir till ett grymt tidsfördriv

Men ingen kan skratta åt friden

när himlen tar mänskan ur tiden

 

Så färdas vi ensamma dagar

på vägar av uttänkta mått

och livsmättnad blir allt vi jagar

när lusten är allt vi förstått

Men sanningen får vi som stannat

när döden blir allting besannat

 

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-29 15:01



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så alldeles otroligt fantastiskt
bra poetat!!!!!
2008-03-29

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart skrivet
2008-03-29

  Lyckohäxan Enediel
Åååh så bra skrivet det här! Gillar dina fina rim också som faller bra på läppen :)
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder